Transition, Turnaround & Crisis manager

EXECUTIVE MANAGER WITH BROAD EXPERIENCE IN TRANSITION, TURNAROUND AND CRISIS MANAGEMENT
Complexe problemen of problematische situaties oplossen in industriële organisaties.
Soms vragen bepaalde business situaties om duidelijke acties, specifieke concepten en een consequente implementatie. Op zo'n moment biedt het raadplegen van een expert met een lange staat van dienst bijzondere kansen.
BUSINESS TROUBLESHOOTER TURNING AROUND UNDERPERFORMING BUSINESSES

Vanheessen Renaat - Transition, Turnaround and Crisis manager, Business Troubleshooter:

“Mijn metier als transition manager, change manager & interim-manager bestaat erin bedrijven, hun directies en eigenaars te begeleiden bij complexe veranderingen, om businesses terug op de rails te plaatsen en opnieuw duurzame winstgevendheid te creëren. Veranderingsmanagement, crisissen en conflicten, herstructureringen en transities zijn mijn werkterrein. Continu verbeteren, urgente en complexe organisatieveranderingen managen en begeleiden passioneert mij.”

Focus

Transitie & Interim-managementopdrachten in kleine en middelgrote ondernemingen, zowel lokaal als internationaal. De hoofdmoot van de opdrachten bestaat uit crisismanagement en het doorvoeren van complexe veranderingen in industriële bedrijven.

 

Stijl

Hands-on, observerend, doortastend, pragmatisch en direct met snel tastbare resultaten door een evenwicht tussen branche- en domeinkennis en persoonlijke vaardigheden, alles gekenmerkt door flexibiliteit, werkkracht en empathie.

Contact

Vragen of interesse? Aarzel dan niet en contacteer mij voor een vrijblijvende afspraak.