Veranderingsmanagement, interim-manager & transition manager

Ik help productiebedrijven veranderen, zich herorienteren, zich heruitvinden, ze terug op de rails plaatsen.
Echt succesvolle ondernemingen veranderen wanneer er nog volop geld wordt verdiend. Mijn ervaring en kennis levert een strategisch klankbord en versnelt de realisatie van deze veranderingen.
De diepste aannames ter discussie stellen. Daar zitten de doorbraken, de echte disrupties. Daar ontwikkelen zich de toekomstige groei en succesmodellen van uw onderneming.
Soms vragen bepaalde business situaties om duidelijke acties, specifieke concepten en een consequente implementatie. Op zo'n moment biedt het raadplegen van een expert met een lange staat van dienst bijzondere kansen.
Visie, focus, daadkracht bij het nemen van beslissingen en het uitvoering van acties, inspiratie en enthusiasme vormen de drivers van een nieuwe dynamiek, een doorbraak, een ommekeer.

Vanheessen Renaat - Transition, Turnaround and Crisis manager, Business Troubleshooter:

“Mijn metier als transition manager, turnaround manager bestaat erin bedrijven, hun directies en eigenaars te begeleiden bij complexe veranderingen, om businesses terug op de rails te plaatsen en opnieuw duurzame winstgevendheid te creĆ«ren. Veranderingsmanagement, crisissen en conflicten, herstructureringen en transities zijn mijn werkterrein. Continu verbeteren, urgente en complexe organisatieveranderingen managen en begeleiden passioneert mij.”

Focus

Transitie & Interim-managementopdrachten in kleine en middelgrote ondernemingen, zowel lokaal als internationaal. De hoofdmoot van de opdrachten bestaat uit crisismanagement en veranderingsmanagement voor het doorvoeren van complexe veranderingen in industriĆ«le bedrijven.

 

Stijl

Als interim-manager ben ik hands-on, observerend, doortastend, pragmatisch en direct met snel tastbare resultaten door een evenwicht tussen branche- en domeinkennis en persoonlijke vaardigheden. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door flexibiliteit, werkkracht en empathie.

Contact

Heeft u vragen over veranderingsmanagement of over mijn werkwijze? Aarzel dan niet en contacteer mij voor een vrijblijvende afspraak.