KMO advies

KMO Coaching & Advies, Klankbord van KMO directeurs, eigenaars & bedrijfsleiders

 

Praktisch advies op maat van uw KMO

U bent directeur of eigenaar van een KMO en uw positie voelt vaak moeilijk en eenzaam. U hebt nood aan advies. U torst hoogstpersoonlijk het gewicht van het opbouwen en laten groeien van uw onderneming en als geen ander beseft u de omvang van die herculische uitdaging. Wellicht beschikt u niet over een uitgebreid managementteam met specifieke knowhow en ervaring om weloverwogen strategische beslissingen te nemen. En u hebt steeds tijd tekort.

Als u zich hierin herkent, kan ik u helpen. Ik verleen specifiek en waardevol KMO advies. Ik ondersteun u met jarenlang opgebouwde managementervaring en functioneer als uw persoonlijk klankbord. Samen identificeren we opportuniteiten voor uw onderneming, bespreken we uw toekomstplannen en lossen we uw problemen en zorgen op.
 

3 decennia managementervaring 

Gedurende meer dan 30 jaar in leidinggevende functies en in diverse organisaties heb ik waardevolle managementervaring opgebouwd. In 2010 culmineerde deze jarenlange ervaring in een officiƫle en internationaal erkende accreditatie en werd ik Accredited Associate van het Institute for Independent Business (IIB). Dit kwaliteitslabel garandeert u dat ik met kennis van zaken met u kan praten over de zaken die voor u van belang zijn en u ter zake kan begeleiden en coachen.

Als Accredited Associate heb ik bovendien toegang tot een uitgebreid netwerk van geaccrediteerde en getrainde specialisten die net als ik het IIB Business Support Programme™ aanbieden.

Wilt u graag KMO advies op maat van uw onderneming? Contacteer me dan gerust. Wilt u weten wie ik ben, neem dan een kijkje in mijn profiel.