Troeven

 1. Ervaring en expertise
  Ik opereer op het hoogste niveau in de organisatie en breng competenties en kennis binnen die er meestal nog niet zijn, gericht op een specifiek probleem of competentiekloof. Mijn ervaring en mijn uitgebreide kennis als management coach laten me toe om onmiddellijk productief te zijn en maatregelen te nemen met snelle, zichtbare impact.
   
 2. Snelheid, focus en wendbaarheid
  Ik ben meestal onmiddellijk beschikbaar als management coach zodra ik een opdracht aanvaard en ben onmiddellijk effectief operationeel. Door mijn jarenlange ervaring en expertise in diverse opdrachten en diverse sectoren en bedrijven rond ik opdrachten efficiënt af binnen de afgesproken termijnen.
   
 3. Betrokkenheid
  Mijn toekomstige opdrachten hangen af van het succes waarmee ik missies uitvoer. Daarom heb ik er alle belang bij een opdracht als management coach tot een goed einde te brengen, in tegenstelling tot ‘interim-werkers’ die op zoek zijn naar een permanente job of eenvoudigweg gemotiveerd worden door de dagvergoeding. Ik aanvaard opdrachten omdat ze voor mij een uitdaging vormen, omdat ze mijn passie aanspreken.
   
 4. Return on investment
  Mijn ervaring, expertise, kennis en aanpak als management coach zorgen voor de toegevoegde waarde bij het leveren van een oplossing, het boeken van resultaten, het afzwakken van risico’s. Dat is dé basis voor een goede return on investment. Ik richt mij op die doelstellingen die onmiddellijke toegevoegde waarde leveren voor uw bedrijf.
   
 5. Effectiviteit
  Opererend op het niveau van (bijna) raad van bestuur, directie of met de noodzakelijke vrijheidsgraad beschik ik over de nodige autoriteit en geloofwaardigheid om significante veranderingen of transities binnen de organisatie door te voeren. In tegenstelling tot ‘tijdelijke managers’ ben ik er niet om te letten op het huishouden. Mijn ervaring, expertise, kennis en aanpak zorgen voor de toegevoegde waarde, zelfs wanneer een aantal moeilijke beslissingen moeten worden genomen.
   
 6. Verantwoording
  Eerder dan mijzelf in een adviserende rol te plaatsen, neem ik verantwoordelijkheid in het managen van de business of een onderdeel daarvan. Mijn rijke ervaring als management coach komt daarbij goed van pas. Ik geef rekenschap wat betreft de resultaten en geef de opdrachtgever de geruststelling dat zijn organisatie in goede handen is.
   
 7. Onafhankelijk en objectief
  Als externe manager ben ik niet gebonden door mijn verleden in de onderneming, noch door de bedrijfspolitiek en -cultuur, maar heb ik een onbevangen perspectief. Ik ben in staat om mij te concentreren op wat het beste is voor de onderneming en om die domeinen aan te wijzen waar prioritair werk van gemaakt moet worden. Als onafhankelijke actor vorm ik ook geen enkele concurrentie voor het interne managementteam.
   
 8. Netwerk
  Onder de titel 'management coach' ben ik lid van:
 • het IIB (Institute for Independent Business), een internationaal netwerk van KMO-adviseurs,
 • het Guberna-Instituut voor Bestuurders

Wenst u meer te weten te komen over wie ik ben en met wat ik u van dienst kan zijn als management coach? Aarzel dan niet mij te contacteren.